Dansk English Deutsch

WellfareMedico er en innovativ medico virksomhed grundlagt af Per Grinsted, Læge og Steen Bruun Jørgensen, ingeniør

 

Vores teknologi er resultatet af et tæt brugerdrevet samarbejde med to fremtrædende sygehuse i Danmark: Odense Universitets Hospital (OUH) og Vejle Sygehus. HandMate er en hånddesinficeringsmaskine, der er udviklet i samarbejde med læger, kirurger, sygeplejersker, førende plejepersonale og professorer i mikrobiologi. Resultatet er en fuldautomatisk spraydispenser til hænderne, som ikke blot forbedrer hygiejnestandarder og begrænser spredningen af ​​sygdom og infektion, men som også sikrer en professionel hygiejneløsning. Den hjælper til at sikre rene hænder og god håndhygiejne i det daglige, såvel på din arbejdsplads, som i hjemmet.

 

HandMate er i afprøvet med en MTV (Medicinsk Teknologi Vurdering) fra Odense Universitetshospital, der dokumenterer den positive kliniske effekt.

 

Innovationsmiljøet SDTI A/S er medinvestorer i selskabet og har stillet kapital til rådighed for udvikling af HandMate og WellfareMedico ApS.

 

Vores målsætning

Vi tilstræber at bringe en løsning, der kan forbedre håndhygiejne og sundhed for alle, både for professionelle og private.

 

OPI Samarbejde

Hånddesinficeringsmaskinen er udviklet i et offentligt-privat partnerskab mellem Odense Universitetshospital i Odense (OUH) og Sygehus Lillebælt - Vejle Sygehus, Syddansk Universitet Danmark (SDU) og CUC Engineering A/S, finansieret via midler fra Syddansk Vækstforum.

 

 

 

 

Om SDTI

SDTI er en landsdækkende investor - godkendt af ​​de danske innovationsmiljøer og medfinansieret af Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. SDTI investerer i en bred vifte af teknologier og investerer i 15-20 innovative danske forretningsidéer om året. SDTI hjælper iværksættere i en tidlig fase af deres projekter, med det formål at kommercialisere deres forretningsidé og tiltrække nye investorer.

 

EmediateAd